Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: هئیت آلمانی دیگری برای ادامه مطالعه در خصوص معدن چهرآباد اسفند ماه سال جاری در زنجان حضور می یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی رحمتی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; ، اظهار داشت: در حال حاضر همکاری با تیم آلمانی در خصوص معدن چهرآباد ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همکاری با آلمانی ها در این زمینه به صورت مستمر است،خاطرنشان کرد: یکی از اساتید دانشگاه بوخوم در حال حاضر در زنجان فعالیت می کند.

این مسئول ادامه داد: هئیت آلمانی دیگری برای ادامه مطالعه در خصوص معدن چهرآباد اسفند ماه سال جاری در زنجان حضور می یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان بیان داشت: دستاوردهای مهمی در خصوص گیاه شناسی به عنوان یافته های معدن چهرآباد محسوب می شود.

رحمتی در خصوص اختصاص 100 هزار یورو موسسه هنکل آلمان از طریق دانشگاه بوخوم برای نگهداری، حفاظت و تجهیز سالن مردان نمکی موزه باستان شناسی زنجان،گفت: به واسطه تحریم ها این مبلغ خیلی مشکل به دست آمده است.

وی افزود: علاقه دانشگاه های بوخوم و آکسفورد، به ویژه دانشگاه بوخوم آلمان به عنوان مرجع باستان شناسی،  برای تحقیق و کاووش در این معدن نشان از اهمیت و غنای این سایت باستان شناسی دارد.

این مسئول تصریح کرد: معدن نمک و یافته های آن جز اولویت های سازمان میراث فرهنگی کشور برای ثبت در فهرست آثار جهانی است که بعلت سهمیه محدود کشورها این روند زمانبر است‌.

مدیرکل میراث فرهنگی زنجان گفت: بافته های منسوجات به دست آمده از معدن نمک چهرآباد زنجان در دوره هخامنشی بی بدیل است و در هیچ یک از موزه های دنیا نمی توانیم نظیر آنها را پیدا کنیم. 

رحمتی با بیان اینکه معدن نمک چهرآباد از صده هفتم پیش از میلاد(2700 سال پیش) برای ساکنان منطقه شناخته شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: دوره هخامنشیان دوره مهمی برای استخراج معدن محسوب می‌شود و در همین دوره بود که تونل‌های بزرگی کشف شد.

گفتنی است،معدن نمک چهرآباد تنها معدن تاریخی شناخته‌ شده از دوره هخامنشی، ساسانی و دوران متأخر اسلامی در ایران است.

مردان نمکی،مومیایی های نمکی کشف شده از معدن نمک روستای چهرآباد بر اساس مطالعات انجام شده قدمت برخی از آنها به بیش از 2 هزار و 300 سال پیش (دوره هخامنشیان) می رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون رئیس جمهور از تالاب حوض سلطان و گنبد نمکی قم بازدید می کند

به گزارش خبرنگار مهر، «علی سلاجقه» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست صبح پنجشنبه در سفر به شهر مقدس قم در قالب دور دوم سفر استانی رئیس جمهور مسائل محیط زیست استان قم را مورد بررسی قرار می‌دهد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سفر به استان قم در جمع مردم شهرستان جعفرآباد حضور خواهد یافت

ادای احترام به مقام شامخ شهدا، دیدار با جمعی از محیط بانان استان قم، بازدید از تالاب حوض سلطان و بازدید از گنبد نمکی قم و همچنین افتتاح طرح کهاب استان از دیگر برنامه‌های سلاجقه به قم است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این سفر بازدید از کانون‌های بحرانی گردوغبار، ذخیره سازی و پالایش گاز سراجه و دیدار با فعالان و نخبگان حوزه محیط زیست این استان نیز خواهد داشت.

کد خبر 6101020

دیگر خبرها

  • قتل اشتباهی دوست در جنوب تهران!
  • معاون رئیس جمهور از تالاب حوض سلطان و گنبد نمکی قم بازدید می کند
  • پیدا شدن جسد مردی میانسال پس از ۱۰ روز در انباری خانه‌اش
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • ردپای زن معتاد در قتل شوهر خواهرش
  • گروسی: مذاکرات با ایران درباره نحوه اجرای توافق مشترک مارس ادامه دارد
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • گروسی: مذاکرات با ایران برای حل مسائل پادمانی ادامه دارد؛ به‌زودی شاهد گام‌های ملموس خواهیم بود
  • سرنوشت سارق پل‌های عابرپیاده در تهران
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!